ЗА НАС

стремеж кон најдобар квалитет

Trust-U SPORTS, лоциран во Yiwu City, е професионален производител на чанти кој е специјализиран за производство на производи со висок квалитет.Се гордееме со нашиот исклучителен дизајн и неспоредливата изработка.Со производствен капацитет кој опфаќа над 8.000 m² (86111 ft²), имаме годишен капацитет од 10 милиони единици.Нашиот тим се состои од 600 искусни работници и 10 квалификувани дизајнери кои се посветени на создавање иновативни дизајни за да ги задоволат специфичните потреби на нашите клиенти.

  • за-нас

ПРОИЗВОДИ

Нашиот тим се состои од 600 искусни работници и 10 квалификувани дизајнери кои се посветени на создавање иновативни дизајни за да ги задоволат специфичните потреби на нашите клиенти.