PËR NE

kërkimi i cilësisë më të mirë

Trust-U SPORTS, e vendosur në Yiwu City, është një prodhues profesional i çantave që është i specializuar në prodhimin e produkteve me cilësi të lartë.Ne krenohemi me dizajnin tonë të jashtëzakonshëm dhe mjeshtërinë e pashembullt.Me një objekt prodhimi që përfshin mbi 8,000 m² (86111 ft²), ne kemi një kapacitet vjetor prej 10 milion njësi.Ekipi ynë përbëhet nga 600 punëtorë me përvojë dhe 10 stilistë të aftë, të cilët janë të përkushtuar për të krijuar dizajne inovative për të përmbushur nevojat specifike të klientëve tanë.

  • rreth-ne

PRODUKTET

Ekipi ynë përbëhet nga 600 punëtorë me përvojë dhe 10 stilistë të aftë, të cilët janë të përkushtuar për të krijuar dizajne inovative për të përmbushur nevojat specifike të klientëve tanë.